Gloria Wedding
Váš svadobný servis

logo finalCégünk esküvő és rendezvénydekoráció elkészítésével foglalkozik. Különleges,egyedi, személyre szabott dekoráció, melyre évek múltán is emlékezni fogtok. Munkánkat nagyfokú odafigyeléssel, szépérzékkel és kreativitással végezzük. Fontos számunkra az állandó megújulás, az összhang. Célunk a színek harmonizálása, szemet gyönyörködtető eleganciája. Ha nincs elképzelésed, mi segítünk megtalálni a stílusban hozzád legközelebb álló díszítést. Mikor kettőtök döntését az esküvő szent kötelékével pecsételitek meg, megtiszteltetés számunkra,hogy segítő kezet nyújthatunk e gyönyörű nap még szebbé tételében.

Hogy is működik az esküvői dekoráció tervezése?

Első fontos lépés a közös személyes helyszínbejárás. Az ismerkedés után következhet a tervezés:

  • közösen kiválasztjuk az anyagokat: organza, tüll, szatén, selyem, csipke, juta...
  • megtervezzük a színeket.
  • kiválasztjuk hova kerüljenek a dekor textilek:
  • székdekoráció: Székszoknya, székmasni, elasztikus pánt
  • asztaldekoráció: Abrosz (kör abrosz, tábla abrosz), textil szalvéta
  • teremdekoráció: háttér textildekoráció, mennyezeti textil dekoráció,
  • oldalfal drapériák

Méretre varrjuk a textileket, beszerzünk minden kelléket, majd felépítjük, rendezvény után pedig le is bontjuk az esküvői dekorációt. A textilek mellett egyéb esküvői dekorációs kellékek, anyagok is a rendelkezésünkre állnak, melyek segítségével a dekoráció még látványosabb és ünnepibb köntös kap: virágok, vázák, mécsesek....

Kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!


A vendégek számára a székszoknya elengedhetetlen kelléke az esküvői dekorációnak. Különleges, kifinomult, luxus érzést tükröz vissza, eltakarva a székek aránytalanságát és összhangot varázsol az asztal és terem díszítésével.

Rózsás spandex székszoknya

Ez a rózsás spandex székszoknya gyönyörű különleges darab, exluzív, egységessé és romantikussá varázsolja a termet, csodálatos összképet teremt.

Elasztikus ráncolt fehér székszoknya

Az esküvői dekoráció elegedhetetlen kelléke a székszoknya. Ez az exluzív székszoknya hangulatossá varázsolja a termet, csodálatos összképet teremt. Tökéletesen illeszkedik szinte minden karfa nélküli széktípushoz. Ehhez a fehér székszoknyához minden színű masni passzol. Minden olyan rendezvény elengedhetetlen része, ahol a minőség szerepel az első helyen. Ahol az is fontos, hogy ne látszódjék ki a szék lába. Valamint, reggelre is ugyanazt a képet fesse a csodaszép látvány, mint a rendezvény elején. Hiszen, nincs annál csúnyább, mikor a székszoknyák fele a földön van, a másik fele pedig, mintha hanyagul lenne feldobálva.

Fehér elasztikus székszoknya

Ez a típusú székszoknya tökéletesen illeszkedik a kisebb méretű székekhez. Legfőbb előnye, hogy nem mozdul el a székről, a rendezvény végére is ugyanúgy áll rajta, mint a legelején. Egyedi anyaga miatt a széket tökéletesen elfedi. A vendégek imádni fogják ezt a fajta fehér székszoknyát, mert olyan biztosan vannak rárögzítve a székre, hogy nem feszélyezi őket a mozgásban. Az egyik legkedveltebb és legpraktikusabb fehér székszoknya, mivel bármilyen stílusú esküvőre ideális választás, és bármilyen színű masnival kombinálható.